Castellà  |  
Imagen de Bienvenida
Estàs en: Inici Benvinguda Avís Legal
Avís legal

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer automatitzat AMB_dades, la finalitat del qual és garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona a través del web de l'AMB.

L'òrgan responsable del fitxer és la Gerència de l'Àrea Metropolitana, i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de manera presencial és C. 62, núm 16-18 Zona Franca, 08040 Barcelona tot i que també pot utilitzar el formulari de Suggeriments i queixes.

Tanmateix, l'acceptació d'aquestes condicions, suposa el consentiment al tractament de les vostres dades personals, per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat AMB_dades.